Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Om een goede afwatering te garanderen kiest men voor de ACO EXODrain

Samenvatting van het project:

In het centrum van het dorp Laag-Soeren, tussen de Harderwijkerweg en de Professor Talmaweg wordt het plan Hof van Soeren gerealiseerd. Om een goede afwatering te garanderen heeft men hier voor de ACO EXODrain gekozen. Naast een goede afwatering zocht men naar meer unieke eigenschappen. Voor dit project zocht men een goot die iedere willekeurige radius in de weg kan volgen, zonder dit gesegmenteerd te moeten doen. De goot dient het profiel van de verkeersdrempel volgen. Verder wilde men de afmetingen kunnen aanpassen naar de hydraulisch benodigde capaciteit. Andere aspecten die van belang waren: mogelijkheid om tegenschot in de goot te maken, het uiterlijk van het rooster kiezen, belastingsklasse F900 bij plaatsing in zand. En dat alles voor een standaard prijs. En dat kan ACO bieden met de EXODrain; alle flexibiliteit van ACO EXODrain, tegen de prijs van een standaard product!


Swipe over deze fotorol voor de fotoreportage:

Ook interesse in bijzondere designafwatering met eventueel een eigen ontworpen roosterafdekking?

Wij stellen onze kennis graag ter beschikking, zodat er betere doordachte en uitvoerbare oplossingen komen die sneller te verwerken zijn. "askACO" noemen we dat. Van deze ‘way of working’ mogen ontwerpers, aannemers en opdrachtgevers gratis gebruik maken. #askACO