Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Grondwater, lijngoten, fonteinen en LED-verlichting zorgen voor aantrekkelijk centrum in Hengelo

Samenvatting van het project:

Om een ondernemende, bruisende, bereikbare en aantrekkelijke binnenstad creëren is er een evenementenplein in Hengelo gekomen. In het najaar van 2019 zijn de werkzaamheden gestart. Het toekomstige evenementenplein heeft de uitstraling van de Enschedesestraat gekregen met veel groen en cortenstalen goten. Daarnaast zijn er 52 fonteinen die de hele dag water spuiten dat wordt gekleurd met led-verlichting. De ACO ExoDrain lijngoten voeren op een duurzame manier het grondwater aan voor de spuiters en fonteinen.

Een mooi voorbeeld hoe ExoDrain lijngoten, fonteinen, LED-verlichting en grondwater zorgen voor een aantrekkelijk centrum!


Swipe over deze fotorol voor de fotoreportage:

Ook interesse in een bijzondere afwatering met eventueel een eigen ontworpen roosterafdekking?

Wij stellen onze kennis graag ter beschikking, zodat er betere doordachte en uitvoerbare oplossingen komen die sneller te verwerken zijn. "askACO" noemen we dat. Van deze ‘way of working’ mogen ontwerpers, aannemers en opdrachtgevers gratis gebruik maken. #askACO