Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Lichtgewicht douchevloer met alleen maar voordelen!

Het is je vast niet ontgaan, maar een douchevloer is de trend in de badkamer. Zo’n vloer is stijlvoller, ruimtelijker en veiliger dan de klassieke douchebak. Als je een douchevloer integreert in de badkamervloer heb je geen opstapje en creëer je een ruimtelijke uitstraling.

Je kunt kiezen voor een natuurstenen vloer, maar deze is lastig te vervoeren, zwaar om te verwerken, gevoelig voor breuk en aantasting door schoonmaakmiddelen. Maar de uitstraling van natuursteen is uiteraard geweldig. “Daarom zijn wij bij ACO gaan zoeken naar een alternatief en zijn wij terecht gekomen bij een kant en klare lichtgewicht douchevloer met een prachtige natuursteenlook” zo vertelt Paul van Beurden, accountmanager ACO ShowerDrain.

ACO ShowerDrain is natuurlijk vooral bekend van haar kwalitatief hoogwaardige RVS douchegoten, maar de ShowerDrain Floor is een prima aanvulling op ons assortiment. Ook een douchevloer biedt een stijlvolle manier om douchewater af te voeren, zonder daarbij een obstakel te vormen in de badkamer.

De lichtgewicht composiet ACO ShowerDrain Floor: een kant en klare douchevloer die door zijn strakke uitstraling en kleurkeuze een toegevoegd designelement vormt voor de huidige badkamerarchitectuur.

Natuursteen versus composiet

Een douchevloer van composiet materiaal kent eigenlijk alleen maar voordelen. Het geringe gewicht zorgt voor transport- en plaatsingsgemak. Verder is de vloer supermakkelijk in te korten en op maat te maken. Denk bijvoorbeeld aan een koof in de badkamer; zaag gewoon een hoekje uit de douchevloer en hij past perfect!

Maten en kleuren

Omdat ieder badkamerontwerp anders is heb je keuze uit verschillende kleuren en maten. Op dit moment leveren wij de douchevloer in mat wit, zilvergrijs, beton/beige, antraciet en mat zwart. Maar de markt vraagt ook al naar warmere tinten, dus een uitvoering in de kleur ‘zand’ zit reeds in de pijplijn! Verder heb je keuze uit verschillenden formaten, van een compacte 80x80cm uitvoering tot een royaal rechthoekig exemplaar van 100x160 cm.

Warme voeten en lekker schoon

De ShowerDrain Floor is opgebouwd uit verschillende lagen en onvervuld met een PU+ mengsel. Hierdoor is hij geluiddempend en lekker warm aan de voeten. Het hygiënische Antibac® oppervlak is makkelijk te onderhouden en verkleurt niet. Via het rooster, die dezelfde kleur heeft als de vloer, is het puthuis eenvoudig bereikbaar en te reinigen.

Voldoet de ShowerDrain Floor ook aan al jouw wensen?

Kortom, de ACO ShowerDrain Floor is een douchevloer met alleen maar voordelen. Probeer zelf hoe eenvoudig deze vloer te vervoeren en installeren is. Wij zijn ervan overtuigd dat hij voldoet aan al jouw wensen!


Vragen?
Neem contact met een van ons op!

Paul van Beurden
Paul van Beurden

Accountmanager Sanitair

Edisonstraat 55
7006 RA Doetinchem
Maurice Meijer
Maurice Meijer

Key Accountmanager Sanitair

Edisonstraat 55
7006 RA Doetinchem