Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Nationale Klimaat Expo 2023
In Houten

De klimaatverandering heeft grote gevolgen en zorgt niet alleen voor steeds heftigere regenbuien, maar ook voor hittestress en droogte. Openbare ruimte, met name ook in de stedelijke gebieden, zal dus klimaatbestendig moeten worden ingericht. Daarnaast is er de uitdaging voor een duurzame, biodiverse, toekomstgerichte leefomgeving.

Op de Nationale KlimaatExpo in Houten komen honderden professionals samen om kennis te delen, inspiratie op te doen en zich te laten informeren over de nieuwste trends en laatste ontwikkelingen op het gebied van de klimaatadaptieve, biodiverse stad en leefomgeving.

Het evenement is met name interessant als u werkzaam bent bij een gemeente, provincie, waterschap, rijksoverheid, projectontwikkelaar, adviesbureau of kennisinstituut.Kom in contact met vakgenoten, ervaar de nieuwste innovaties en kies uit tientallen lezingen bij deNationale Klimaat Expo.

Stippel alvast uw route uit met behulp van de plattegrond: https://bit.ly/3T2OSkD.

Zien wij elkaar bij de Nationale Klimaat Expo in Houten? De registratie voor bezoekers is geopend! Schrijf u gratis in op via onderstaande button. Graag tot 19 of 20 april op paviljoen 66!

Schrijf je nu gratis in!