Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

ACO steunt Water for Life!

Water for Life is een initiatief van de Nederlandse drinkwaterbedrijven. Met onze bijdrage bieden we mensen in arme wijken in lage inkomenslanden toegang tot water of een toilet. Zij worden hiervoor, net als jij, klant van een waterbedrijf. Zo hebben ook zij, nu en in de toekomst, toegang tot betaalbaar en veilig drinkwater!

Stichting Water for Life is in 2004 opgericht omdat Nederlandse kraanwatergebruikers (en dat zijn we allemaal!) écht een verschil kunnen maken voor iedereen wereldwijd zonder toegang tot goed drinkwater en sanitair. De projecten worden uitgevoerd door VEI. Via deze organisatie hebben Nederlandse drinkwaterbedrijven lange termijn partnerschappen met waterbedrijven in lage inkomenslanden om hun kennis en kunde te delen. Water for Life sluit zich hierbij aan en financiert infrastructuur en trainingen.

De aanleg van waterleidingen en toiletten wordt gedaan door lokale aannemers. Zodra het water door de leidingen stroomt, zorgt het lokale waterbedrijf voor voldoende, veilig en betaalbaar drinkwater.

  • 100% van de donaties gaat naar de projecten
  • door inzet van experts is de kwaliteit geborgd
  • lokale drinkwaterbedrijven zorgen voor duurzaamheid